lillestromtorv.no

Velkommen til Nikita Hair
– ditt hår er vår lidenskap!

Nikita Hair er en av Nordens største frisørkjeder, grunnlagt av Inger Ellen Nicolaisen i 1984. Vi har dyktige frisører i over 130 salonger i Norge og Sverige, og gjennom 30 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk.

Våre dyktige frisører på Lillestrøm Torv står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi deg den beste opplevelsen. Hos oss får du det du har behov for uansett alder, om du har mye eller lite hår, langt eller kort hår; om det er den gode hodebunnsmassasjen, en enkel eller trendy klipp, en ny farge, striper, oppfriskning av eksisterende farge, oppsett, eller enkel styling til festivalen. Vi er opptatt av at du skal få en god frisøropplevelse og en frisyre som passer akkurat deg!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Leave a comment

okt 02 2023

Festlokale midt i hjertet av byen!

Planlegger du en fest og trenger et festlokale? Hos Danny og Pikene på Torvet kan du holde lukket fest for opptil 50 personer. Lokalleie er inkludert når du bestiller mat og drikke for minimum 20 personer! Restauranten stiller med en dyktig kokk og og hyggelige servitører. Lokalet er svært egnet til konfirmasjonsfest, julebord, bursdagsfeiringer og […]