lillestromtorv.no

Glød er en nystartet bedrift, som allerede har fått to avdelinger.

Glød Fredrikstad åpnet 2. mai 2014, og Therese valgte da å starte den første Glød salongen i hjembyen sin Fredrikstad. Glød Lillestrøm åpnet 18. September 2014 hvor det er Ida som har fått sin avdeling.

Glød er et godt brukt ord i frisørbransjen og kan bli assosiert med positivitet og noe som kan tilføre oss det som vi alle jakter på.

Etter 15 års fartstid i frisørbransjen, var det endelig på tide å skape noe eget. Ut av erfaringen og kunnskapen man har tatt med seg på veien falt brikkene på plass og Glød ble startet.

For at drømmen skulle bli realisert trengte jeg de beste frisørene og fagfolkene, og de ville fortsatt jobbe hos meg. Med et solid fundament av faglig kunnskap, kreativitet, engasjement og dedikerte kollegaer var tiden inne.

Jeg har vært privilegert og blitt kjent med mange dyktige fagfolk og vi har sammen drøftet hvordan vi skal få til en vinnende arbeidsplass i en sterkt konkurransepreget bransje.

Glød skal holde et høyt faglig nivå. Det er få lærlinger på salongene av gangen, slik at vi skal ha tid til å kunne gi den opplæringen som er nødvendig. Frisørene har mye kompetanse og skal holde dette vedlike ved og jevnlig dra på kurs til de ledende leverandørene i bransjen.

Vi skal skape en atmosfære og trygghetsfølelse for kunden, slik at den kan nyte besøket og frisørene skal hjelpe med å skape det utrykket som kundene våre ønsker å få frem gjennom håret og sminken, stylingen sin.

Velkommen til Glød på Lillestrøm Torv!

Leave a comment

okt 02 2023

Festlokale midt i hjertet av byen!

Planlegger du en fest og trenger et festlokale? Hos Danny og Pikene på Torvet kan du holde lukket fest for opptil 50 personer. Lokalleie er inkludert når du bestiller mat og drikke for minimum 20 personer! Restauranten stiller med en dyktig kokk og og hyggelige servitører. Lokalet er svært egnet til konfirmasjonsfest, julebord, bursdagsfeiringer og […]