lillestromtorv.no

BOGERUD TEKSTIL har lang tradisjon for å selge klær av høy kvalitet til gunstige priser til hele familien. Den første butikken åpnet i 1965 på Bogerud i Oslo. Vi har i dag 14 forretninger sentralt i Østlandsområdet.

Sortimentet er bygd opp med hovedvekt på kjente merkevarer som Janus, Iris, Safa, Triumph, Viking, Hillesvåg, Soyaconcept, Sloggi, Naturana, Brandtex, Dovre osv.

Garn og sytilbehør har alltid vært viktig for oss, alle våre forretninger har store garnavdelinger. Forretningene varierer i størrelse og noe i vareutvalg.

Bogerudkjeden består i dag av 2 selskaper, Bogerud Tekstil Sør AS og Bogerud Tekstil Vest AS som eier og driver hver sin gruppe av Bogerud Butikker.

Bogerud holder til i 2. etg i de gamle lokalene til Clas Ohlson.

Leave a comment

okt 02 2023

Festlokale midt i hjertet av byen!

Planlegger du en fest og trenger et festlokale? Hos Danny og Pikene på Torvet kan du holde lukket fest for opptil 50 personer. Lokalleie er inkludert når du bestiller mat og drikke for minimum 20 personer! Restauranten stiller med en dyktig kokk og og hyggelige servitører. Lokalet er svært egnet til konfirmasjonsfest, julebord, bursdagsfeiringer og […]