lillestromtorv.no

Med over 450 butikker i Norge, Sverige, Finland, Island, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland og Midtøsten er Lindex i dag en av Europas ledende motekjeder, dame-, barne- og undertøy samt kosmetikk. Lindex er en del av det finske børsnoterte konsernet, Stockmann. 
Mer informasjon finnes på www.lindex.com

Dame:

Easy
Easy tar de seneste motetrendene fra gatebildet, mikser dem med de nyeste internasjonale trendene og skaper avslappede plagg som kan brukes hver dag.

Sharp
En kolleksjon som er urban og feminint elegant, og har den velkledde kvinnen i fokus. Smart, flørtete og stilfull.

Holly & Whyte
Et preppy livsstilskonsept med en artig, original og feminin touch. Omdefinerte klassikere blandet med muntre farger og mønstre.

Undertøy:
Med 60 års erfaring og ekspertise på kvinnekroppen er Lindex markedsledende på undertøy i Skandinavia. Vårt undertøy tilbyr et bredt utvalg av rene essensielle plagg, delikate moteplagg og et mer sofistikert utvalg. Helt enkelt en perfekt passform for et hvert øyeblikk.
Ella M er en sofistikert kolleksjon med en luksuriøs følelse, som består av sensuelt undertøy som er både rikt, delikat og en ren nytelse.
So.U er en flørtete og fargerik kolleksjon med en munter utstråling.

Strømpeavdelingen fyller alle dine klesbehov fra hverdag til fest, og nattøysortimentet tilbyr et feminint, klassisk og moteriktig utvalg.

Badetøy er en fasjonabel kolleksjon med tilhørende inspirerende tilbehør.

Lindex Beauty er en naturlig forlengelse av det sortimentet Lindex tilbyr moteinteresserte kvinner. Kunden vår bryr seg om hvordan hun tar seg ut, og det er ikke komplett uten at også ansiktet og kroppen er med. Den perfekte sminken utgjør den siste finpussen av ethvert antrekk, morgen som kveld. Vi er stolte over det brede fargeutvalget, så vel som den gode kvaliteten disse produktene har. Sminkesortimentet inneholder mascara, eyeliner, eyeshadow, foundation, powder, concealer, blusher, nailpolish, lipstick og lipgloss.

For å få et heldekkende konsept, inkluderer Lindex Beauty også et variert sortiment av sminkekoster laget av syntetiske hår, samt pinsetter, sminkefjernere og bomullspads. Produksjonen av hele Lindex Beauty følger EU-restriksjoner, og produktene er allergivennlige og ikke testet på dyr.

Barn:

En dag i et barns liv bør inneholde lek, moro og eventyr. Lindex ønsker å være en del av den verdenen gjennom å skape plagg som har god funksjon, kvalitet og passform – til en gunstig pris.
Våre klær er komfortable og stilfulle for gutter, jenter og babyer, og vi tilbyr et bredt utvalg av hverdagsklær og festklær, og nydelige plagg i bærekraftige materialer til de helt nyfødte.
Designteamet fokuserer på form og farge, og tilbyr også et unisexkonsept med klær som passer for alle barn.

Finn enkelt og greit alt du behøver for å ferdigstille barnas antrekk. Fra barnesko, yttertøy og hansker, til hårtilbehøret til jentene. Babyavdelingen går fra str. 50-86, i tillegg til utvalgte produkter helt fra str. 44. Deretter er barneavdelingen delt opp i 92-122 til barnehagebarna, og 128-170 til skolebarna.

Leave a comment