lillestromtorv.no

MED KJÆRLIGHET FOR KVALITET

Thune har vært en av landets ledende gullsmeder og diamantforhandlere i over 160 år. Vårt mål er å være en faghandel hvor du kan være sikker på å få veiledning til å finne akkurat det smykket eller den klokken du ønsker.

I vår nyoppussede butikk på Lillestrøm Torv har dyktige og erfarne medarbeidere som gjerne hjelper deg med å finne den perfekte gaven. I butikken på Lillestrøm presenterer vi en rekke nøye utvalgte merkevarer som Tissot, Certina, Daniel Wellington, Ti Sento og Julie Sandlau, i tillegg til Thunes egne diamant- og sølvsmykker. 

På vårt eget verksted håndterer vi reparasjoner, service, fatting og gravering. I tillegg utfører vi spesialdesign og produksjon av egne diamantkolleksjoner. Våre gullsmeder er erfarne i farget, og har meget god kompetanse. Et vakkert smykke eller en lekker klokke er noe man alltid vil bære med seg som et spesielt minne. La Thune bli en del av dine tradisjoner – gi gaver som gleder og begeistrer.

Leave a comment

okt 02 2023

Festlokale midt i hjertet av byen!

Planlegger du en fest og trenger et festlokale? Hos Danny og Pikene på Torvet kan du holde lukket fest for opptil 50 personer. Lokalleie er inkludert når du bestiller mat og drikke for minimum 20 personer! Restauranten stiller med en dyktig kokk og og hyggelige servitører. Lokalet er svært egnet til konfirmasjonsfest, julebord, bursdagsfeiringer og […]