lillestromtorv.no

PEPPES PIZZA – REAL AMERICAN PIZZA SINCE 1970

Peppes Pizza har 95 restauranter fordelt over hele landet og en av dem ligger på Lillestrøm Torv. Vi har lang erfaring med å tilby nordmenn spennende pizza og nå er det flere nyheter enn noen gang hos Peppes. Men selvsagt finnes også flere av de gode gamle klassikerne på menyen.

HISTORIEN 
På slutten av 60-tallet drev amerikaneren Louis Jordan en liten pizzarestaurant i Connecticut, i USA. Sammen med sin norske kone Anne bestemmer de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset har de oppskriften på de på kanskje «verdens beste pizza». I 1970 åpner de den første Peppes pizza på Solli plass i Oslo. Trond var første gjest og han bestilte pizza nr. 1 som kostet 10 kr. Peppes endret nordmenns spisevaner, og restaurantene ble hippe steder for ungdom i Norge.

KOKKEN OVER ALLE KOKKER
Fra kokkelandslaget til pizzaentusiast! Tor Morten Myrseth er alltid på jakt etter nye spennende råvarer som hever pizzaene til ypperste klasse. Han finner stadig topping og kombinasjoner som utfordrer nordmenns pizzavaner.

RÅVARER
Peppes Pizza er over gjennomsnittet opptatt av råvarer. Vibeke som er kvalitetssjef, og lektor i mat, ernæring og helse har sammen med flere ernæringsfysiologer og kokker bidratt til at Peppes Pizza har lansert en ny og sunnere linje. GreenLight serien består av salater, sandwicher og half and half pizza og salat, altså at halve pizzaen er byttet ut med en frisk salat.

Peppes pizzabunn
Bakermesteren hos Peppes heter Thomas! Han våker over pizzadeigen med enorme doser lidenskap. Han sørger for at de håndplukkede ingrediensene blir eltet, knadd, kjevlet og hevet på den riktige måten. Både tykke og tynne bunner. Med kjærlighet.

Peppes vingele – en sjarmerende historie
Midt i Provence, Frankrike, ligger Chateu Virant. Her lager familien Cheylan en vingele som var en liten bevart hemmelighet. Men det var før Peppes la inn en bestilling på 400 kartonger. De fikk beskjed om at de vel hadde lagt på en null for mye i bestillingen, men Peppes forklarte at dette skulle på en pizza til Norges største pizzakjede fra september og at antallet stemte. Sommerferien ble utsatt og familien Cheylan kokte vin og laget vingele som ble sendt til det kalde nord, med beskjed om at denne Peppes skulle de besøke når de var i Norge.

Leave a comment

mai 15 2024

Spise ute på 17. mai?

Kos deg ekstra godt på grunnlovsdagen!  Våre spisesteder på gateplan har åpent for deg og dine, enten dere vil ha pølse i brød eller noe mer eksotisk.  Burger King kl 10.00 – 23.00MIX kl 10.00 – 20.00Peppes Pizza kl 11.00 – 22.00Pikene på Torvet kl 11.00 – 23.00Taste of Asia kl 10.00 – 21.00 NYHET!  […]

okt 02 2023

Festlokale midt i hjertet av byen!

Planlegger du en fest og trenger et festlokale? Hos Danny og Pikene på Torvet kan du holde lukket fest for opptil 50 personer. Lokalleie er inkludert når du bestiller mat og drikke for minimum 20 personer! Restauranten stiller med en dyktig kokk og og hyggelige servitører. Lokalet er svært egnet til konfirmasjonsfest, julebord, bursdagsfeiringer og […]