lillestromtorv.no

Cosmed Helsesenter ble etablert i 2018 av Grunder og Helse Coach Jan Aas Varming. Hans visjon var å få til et team av dyktige terapeuter som jobber såvel innvendig som utvendig da han har jobbet i bransjen siden 2008 og sett at Norsk helse blir dårligere og dårligere i takt med helsetilstanden til mange som sliter med ulike utfordringer som går ut over både kroppens almene tilstand.

Vi har nå samlet et tverfaglig team som består av hud og kroppsterapeuter, sykepleier, biopat, helsecoach, idrettsmassør  som har fokus på velfungerende og naturlig frisk kropp, og som hele tiden oppdaterer sin kunnskap.

Hos oss behandles du som kunde individuelt. Vårt mål er å lære deg til å forstå din kropp og hud slik at du blir i stand til å fungere 100 % i hverdagen samtidig gi deg mulighet for den riktig hjemmepleie.

Vi utfører kun veldokumenterte og trygge klinikkbehandlinger. Kombinert med riktig hjemmepleie oppnår vi alltid gode resultater på alle typer hud . Enten det er for å forebygge eller behandle problemer.

For oss er profesjonalitet, trygghet, kvalitet og sikkerhet viktig. Vi er en Klinikk som jobber på lang sikt og setter altid våre kunder som første prioritet.

mai 15 2024

Spise ute på 17. mai?

Kos deg ekstra godt på grunnlovsdagen!  Våre spisesteder på gateplan har åpent for deg og dine, enten dere vil ha pølse i brød eller noe mer eksotisk.  Burger King kl 10.00 – 23.00MIX kl 10.00 – 20.00Peppes Pizza kl 11.00 – 22.00Pikene på Torvet kl 11.00 – 23.00Taste of Asia kl 10.00 – 21.00 NYHET!  […]

okt 02 2023

Festlokale midt i hjertet av byen!

Planlegger du en fest og trenger et festlokale? Hos Danny og Pikene på Torvet kan du holde lukket fest for opptil 50 personer. Lokalleie er inkludert når du bestiller mat og drikke for minimum 20 personer! Restauranten stiller med en dyktig kokk og og hyggelige servitører. Lokalet er svært egnet til konfirmasjonsfest, julebord, bursdagsfeiringer og […]