lillestromtorv.no

Klesbutikken KAOS søker salgskonsulent deltid til våre butikker på Nedre Romerike – Er du vår nye medarbeider med et smittende engasjement? Plukk opp telefonen og ring undertegnede eller stikk innom butikken.
 
Klesbutikken KAOS er de lokale egeneide multibrand-butikkene med passion for butikkdrift. Kjerneverdiene våre er kvalitet, allsidighet, opplevelse og service. I våre butikker finner du alt fra dress og formelle klær til jeans, t-skjorter og hverdagslige antrekk. Kaos er ikke bare butikken for menn som elsker mote, men like mye for mannen i gata som liker kule klær med god kvalitet og passform. Vi ligger på et høyt nivå innen kundeservice og merchandising. Samtidig fører vi en rekke kjente skandinaviske merker og er sentrale samarbeidspartnere for flere av disse.

I dag er vi et team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å yte den beste servicen og uforglemmelige handleopplevelser til våre kunder. Vi føler oss sikre på at vi gir muligheten til å delta aktivt i en litt større grad enn hva som er vanlig. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, så muligheten for utvikling og opplevelser er stor. Du er rett og slett med å forme din egen hverdag gjennom engasjement, resultater og et godt stykke arbeid.

Er DU en person som drives av å opprette gode kundeforhold og skape det lille ekstra for våre kunder, samtidig som du er resultatbevisst og jobber hardt for å lykkes – da vil vi gjerne høre fra deg. Hos oss vil du få mulighet til egen utvikling, samt bidra til at vår butikk videre utvikler et godt rykte.

Kvalifikasjoner
- Utadvendt med stort pågangsmot og engasjement
- Du overgår kundens forventninger
- Pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
- Selvgående og resultatorientert
- Erfaring fra salg er en fordel, men ikke et krav
- Genuint lyst til å utvikles
- Bør helst ha fylt 20 år, dog ikke et krav om du føler annonsen treffer deg og kan forklare
hvorfor.

Er dette deg? Så ta telefonen fatt, og presenter deg selv.
Oppstart: Etter avtale

For hurtig personlig presentasjon ta kontakt med;
Jay Monge Mobil: 900 19 395 jay@kbykaos.no ellers stikk innom butikken og ta en prat med han.

En muntlig presentasjon er et krav, vel så viktig som målrettet søknad. Søknader sendt på mail uten muntlig presentasjon vil ikke bli vurdert.

aug 02 2021

Eurosko Lillestrøm søker ekstrahjelp

VI SØKER DEG SOM: • Er over 18 år • Er opptatt av salg og personlig service • Har erfaring fra salg og service • Er glad i utfordringer • Er positiv og løsningsorientert • Er opptatt av mote og trender • Er fleksibel og kan jobbe kvelder, i skolens ferier og lørdager etter behov  TILTREDELSE: Etter avtale SØKNADSFRIST: Snarest SØKNAD MED CV SENDES […]