lillestromtorv.no

Cosmed Helsesenter  ble etablert i 2018 av Grunder og Helse Coach Jan Aas Varming. Hans visjon var å få til et team av dyktige terapeuter som jobber såvel innvendig som utvendig da han har jobbet i bransjen siden 2008 og sett at Norsk helse blir dårligere og dårligere i takt med helsetilstanden til mange som sliter med ulike utfordringer som går ut over både kroppens almene tilstand.

Vi har nå samlet et tverfaglig team som består av hud og kroppsterapeuter, sykepleier, biopat, helsecoach, idrettsmassør  som har fokus på velfungerende og naturlig frisk kropp, og som hele tiden oppdaterer sin kunnskap.

Hos oss behandles du som kunde individuelt. Vårt mål er å lære deg til å forstå din kropp og hud slik at du blir i stand til å fungere 100 % i hverdagen samtidig gi deg mulighet for den riktig hjemmepleie.

Vi utfører kun veldokumenterte og trygge klinikkbehandlinger. Kombinert med riktig hjemmepleie oppnår vi alltid gode resultater på alle typer hud . Enten det er for å forebygge eller behandle problemer.

For oss er profesjonalitet, trygghet, kvalitet og sikkerhet viktig. Vi er en Klinikk som jobber på lang sikt og setter altid våre kunder som første prioritet.