Bedtime Stories av Halvor Bakke

Hos Hansen & Dysvik finner du den flotte kolleksjonen, Bedtime Stories av interiøreksperten kjent fra Homsepatruljen og Norges styggeste rom, Halvor Bakke.

Kolleksjonen som ble lansert høsten 2017 består av både sengetøy og håndklær og kjennetegnes ved de nordiske fargene og strukturene som går igjen i alle Bakkes kolleksjoner. Det går i bruntoner og grått med innslag av indigo blå. Kolleksjonen oppfattes som både eksklusiv og lun.

Hege Sørensen, daglig leder hos Hansen & Dysvik på Lillestrøm Torv synes hele kolleksjonen er veldig flott, men trekker spesielt frem håndkle-serien i 100% egyptisk bomull som sin favoritt. "De er så stilrene og pene, i tillegg elsker jeg at de er så myke og gode selv etter mange, mange vask. De holder seg bedre enn noen håndklær jeg noen gang har hatt" forteller den sprudlende butikklederen.

Du finner hele kolleksjonen hos Hansen & Dysvik på Lillestrøm Torv.


Bedtime Stories av Halvor Bakke
Glitter lanserer sportskolleksjon

ACTIVE –sportskolleksjonen er fylt med tilbehøret du har savnet. Kolleksjonen består av detaljer som både matcher pent i treningsbagen og inviterer til trening, hvor enn du er.