Romerikes beste selger

Bertoni of Denmark har en ambisjon om å fortsatt være blant Norges førende konfeksjonsmerker, og vi søker i den forbindelse en ambisiøs assisterende butikksjef som har øye for suksess. Du kjenner Bertoni of Denmark som et fashionbrand som formidler produkter i et rent, ungt og skandinavisk uttrykk til menn med karakter og personlighet. Samtidig kjenner du oss som en av de førende spesialister innen konfeksjon. Som assisterende butikksjef i Bertoni's konseptbutikk vil du være underrettet ansvar for butikken, personalet og kundeservicen i samråd med butikksjef. Du vil være delaktig ansvar for butikkens salgsresultater, samt. fastholde og oppnå sublime standarder innen merchandise og operasjonelle målsetninger på et høyt nivå. Samtidig er du med å skape et ekstremt motivert team i butikken.


Vi forventer at:

 Du er positiv, serviceminded og kundeorientert

 Du er pålitelig, inkluderende, strukturert og fleksibel

 Du har interesse i å være en god ambassadør for Bertoni of Denmark, både i og utenfor butikken.


For den som presterer i forhold til våre forventninger, kan vi tilby en spennende jobb i ett selskap med høyt engasjement og stolthet over våre produkter, som hver eneste dag sørger for å yte det beste for kunden. Stillingen kan gi gode personlige og karrieremessige muligheter, hvor man er med på å sette et personlig preg på arbeidet.

Tidligere erfaring fra bransjen er en fordel, men viktigst at du er ansvarsbevisst, positiv og har salgstalent. Vi forutsetter at klær og trender interesserer deg.

For å kunne sette ansikt på din søknad, bes du vedlegge et bilde og personlig levering foretrekkes.


Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Innen 01. januar – med mulighet for fleksibilitet

Arbeidssted: Bertoni Lillestrøm, Lillestrøm Torv

Stillingsbeskrivelse: Assisterende butikksjef (80-100% stilling)

Lønn: Grunnlønn etter kvalifikasjoner + bonus

Sendes til: lillestrom@bertoni.com------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------THE BODY SHOP SØKER SESONGHJELPER


Klikk på lenken for å lese mer og søke på stillingen.


https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=403&ProjectId=177750&DepartmentId=17875&MediaId=4322------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mandag til fredag 10-21 Lørdag 10-18