Tilbords

1. etasje - Bygg A åpningstider:

Mandag til fredag 10-21

Lørdag 10-18

telefon:485 14 574 hjemmeside: www.tilbords.no
Tilbords

Velkommen Tilbords - alt til livets store og små anledninger

Tilbords er Norges ledende kjøkken- og interiørkjede med over 130 butikker. Serviser, kjøkkenutstyr, glass, bestikk, interiørartikler, gaveideer og inspirasjon får du hos Tilbords. Som nummer én i Norge på serviser har vi et stort utvalg til hverdag og fest. Vi har fagkunnskapen til å gi deg det rette valget. Med serviser fra Tilbords, lover vi deg at du har det dekket og delikat til enhver anledning. Besøk din nærmeste butikk i dag og bli inspirert.

Fortell oss hva du ønsker deg, så lover vi å si det til noen! En viktig del av feiringen er gleden av å gi en gave som brudeparet setter pris på. Det samme er gleden ved å motta en gave som er valgt med omsorg. Tilbords er Norges ledende bryllupsgaveleverandør og har bransjens beste ønskelisteløsning. Bryllupsliste hos oss garanterer et lykkelig gavevalg. Lager du en bryllupsliste hos Tilbords vil denne være tilgjengelig i alle våre butikker over hele landet, samt på mittgavetips.no. Bestill time hos oss din nærmeste Tilbords-butikk, så får dere den hjelpen dere trenger til en vellykket ønskeliste. Mer informasjon finner du på tilbords.no/bryllup. Tilbords - best på bryllup!

Meld deg inn i Tilbords Fordelsprogram

Som medlem i Tilbords Fordelsprogram får du eksklusive tilbud, nyhetsbrev, samleservise-informasjon, invitasjoner til spennende temakvelder m.m. Meld deg inn på tilbords.no/fordelsprogram, eller kom innom oss. Medlemskapet er helt gratis og uforpliktende.

Vi har alt du kan ønske deg! Velkommen Tilbords.