The Body Shop
1. etasje - Bygg B åpningstider:

Mandag til fredag 10-21

Lørdag 10-18

telefon:464 23 197
The Body Shop

Vi i The Body Shop tilbyr hud –og kroppspleieprodukter basert på naturlige ingredienser.

The Body Shops historie startet med vår grunnlegger, Anita Roddick, sin tro på noe revolusjonært; at forretningsdrift kunne være en kilde til noe godt. Med det ble The Body Shop født i 1976.

Vi har alltid gjort ting annerledes, tatt det første steget, hatt selvtillit og vært modige. I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne - å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av (Enrich not Exploit).

For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr.

Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig; sammen kan vi klare det! Enrich Not Exploit™. It's in our hands.

Visste du at vi også tilbyr gratis sminkeveiledning der vi hjelper deg å finne de perfekte sminkeproduktene til akkurat din hud?

Velkommen til oss!

NYHET!

“No makeup makeup" trenden er tilbake for fullt, og plettfri hud er i vinden som aldri før. Looken kan være vanskelig å oppnå, og for mange betyr det dårlige nyheter for porene dine. Matte Clay Foundation fra The Body Shop bekjemper urenheter samtidig som den gir 24 timers dekkevne! Kom innom og finn din farge.

Ventetiden er over!

Endelig er årets julekalendre fra The Body Shop her og de er bedre enn noensinne! Kom innom oss på Lillestrøm Torv og finn din kalender!

Mandag til fredag 10-21 Lørdag 10-18